pages

About Me

My photo
bangi, jakarta, Malaysia

Bisnes

About Infinity Downline
Infinity Downline merupakan idea Peter Wolfing, iaitu Presiden Syarikat Multiplex Systems Inc, New York. Syarikat ini sudahpun 13 tahun di dalam industri Bisnes Maya khususnya dalam mencipta perisian dan sistem untuk mengendalikan bisnes maya.

Visi Peter Wolfing untuk membantu orang ramai dalam permasalah kewangan. Bukan untuk mengikuti perniagaan yang bermodalkan ribuan dolar@ringit tetapi memberi kesempatan kepada orang ramai untuk menerajui bidang perniagaan internet dengan modal@pendaftaran yang rendah rm100@25usd kepada sesiapa yang ingin mencuba perniagaan ini.Maka Peter Wolfing melancarkan Infinity Dowline serta melebarkan produk syarikat ke serata dunia..

Infinity Downline mrupakan cabang dri compny beliau... ID dicipta pd sekitar March 2009... mula famous di Malaysia sekitar awal tahun 2010... HARAP MAKLUM.


How Infinity Downline Works?


CONTOH :
A Join u, u akan dapat RM100...
B Join u, dia akan reverse2up kepada UPLINE u..so upline u akan dapat RM100...
C Join u, u akan dapat RM100...
D Join u, dia akan reserve2up kepada UPLINE u..so upline u akan dapat RM100...
(Kenapa UPLINE sy yg dapat sedangkan org JOIN bawah sy????)
Inilah dinamakan SISTEM REVERSE 2 UP, KEADILAN BISNESS & IANYA AKAN MEMBERI FAEDAH JUGA KEPADA ANDA…
(Faedah apa????)
Ini dia faedah utk u...
UPLINE u hanya akan dapat 2 org sahaja DOWNLINE u...
CTHNYA : Selepas A,B,C,D selesai join…then ada lg nk join…E,F,G,H,I sampai Z contohnya join u…
Semuanya u akan dapat…UPLINE u dah xdpt apa2…SBB seperti sy cakap hanya 2 org sahaja u past kat downline…
Mcmna nak pass kan????...Semuanya system yg lakukan...anda xperlu risau…Tugas anda hanya ikut shj step yg diberikan bila anda JOIN...
Kadar Pendapatan anda :
U ada 10 downline contohnya, 2 orang dia akan reserve 2 up kat UPLINE u naty…
So tinggal 8 orang je kan???? 8org x RM100 = RM800 u dapat...
Lepas tu yang 8 org tadi juga akan buat perkara sama…dia akan pass kat u 2 org downline setiap satu...
So jadi 8org x 2org = 16org
16org x RM100 = RM1600
Dan juga berlaku perkara yang sama dimana 16 org tadi juga akan pass kat u 2 org...
16org x 2org = 32org
32org x RM100 = RM3200
Dan seterusnya akan berlaku mcm diatas lah...infinity…dia akan berkembang.. :D

SOALAN-SOALAN LAZIM

1. Macam mana nak buat eh sampai boleh dapat RM100 ni beb?
• Daftar, buat payment pastu promosikan kepada kawan-kawan anda. Mudah saja!! Saya akan bantu anda...


2. Nak buat payment kat mane, brape payment nye dan kepada siape???
• Bila anda mendaftar, anda akan login akaun anda dan klik kat make payment. Di situ dia akan beritahu kepada siapa yang anda patut bayar...bayarannye RM100. Tapi bila anda kenalkan seorang saja kawan anda dan mereka join program ini, anda dah dapat modal balik...


3. Ini bukan MLM ke?
• BUKAN....ni bukan mlm, skim cepat kaya, investment atau pun skim haram...ini adalah AFFILIATE E-COMMERCE...


4. Macam nak join...tapi takut lar. Boleh percaya ke ni??? Macam mana nak buat? Ada sesiapa boleh tolong terangkan ke?...
• Anda tak perlu takut...modal hanya RM100. Anda akan dapat produk e-tutorial selepas mendaftar dengan upline anda. Kemudian, anda kenalkan program ni kepada seseorang, dan dia join. Anda akan dapat balik RM100...kan dah balik modal? Jadi tiada risiko. Dan saya akan bantu anda setiap masa. Jadi jangan risau!!


5. Boleh caya ke? Kalau senang-senang je nak kasi RM100. Dah macam MLM je. Yang untung upline...downline tak dapat. Rugi je.
• Bukan camtu. Ini sistem Affiliate, bukan MLM. Tiada siapa akan rugi. Anda join dengan RM100, anda akan kenalkan seorang, anda sudah dapat balik modal. Jadi, apa yang perlu anda takutkan? Jika berjaya, untunglah anda. Sekiranya gagal, anda tidak rugi. Orang lain telah buat puluhan ribu setiap bulan dengan program mudah ini. Lagipun, anda dapat produk yang cukup hebat. Jadi, memang berbaloi sangat!


6. Macam mana nak tahu yang kita dapat duit?
• OK good question. Semua urusan tu, sistem yang akan uruskan. Apabila anda mendaftar dan login ke akaun anda dan klik make payment, di situ akan tertulis kpd siapa anda patut bank in kan RM100. Jadi jikalau downline anda yang ingin buat payment, automatik nama & akaun anda yang akan dipaparkan.


7. Macam mane nak buat benda alah nih??
• Ok another good question. Bila anda kenalkan seorang yang join dan membayar RM100, anda telah dapat modal balik. Jadi dengan menggunakan kaedah promosi melalui Fcebook dan bantuan melalui group saya, anda dengan mudah boleh memperkenlkan kepada kawan anda. Lagipun simple sangat program ni. Sila tengok video dan blog untuk mengetahui lebih lanjut. Sebab itu saya buat group ini untuk membantu sesiapa yang berminat. Yang penting sekarang...anda mulakan langkah pertama dengan mendaftar dan membuat pembayaran. Saya akan ajar step seterusnya selepas itu...


8. Erm..program tutorial tu untuk apa jek ee..??
• Okay...company Infinity Downline mempunyai berpuluh-puluh produk e-tutorial (contoh: dia akan ajar buat websites, cara menggunakan semua produk Microsoft dan berbagai-bagai lagi). Dia macam tuition online untuk anda sekeluarga. Anda akan belajar secara online melalui video dan audio selama 30 hari. Kemudian, jika anda ajak member atau jiran sebelah rumah pun untuk mendaftar dan mendapat bayaran RM100, company ni akan memberi 100% keuntungan kepada anda (kerana member anda tu akan direct bank in kan duit kepada anda) dan member anda jugak akan dapat produk yang sama dan jika dia kenalkan kepada member dia pulak, dia pun akan terima benefit yang sama. Inilah yang dipanggil affiliate! Kemudian, kita ada pulak kelebihan akaun Facebook yang mana berjuta orang dari seluruh pelusuk dunia berkomunikasi menggunakannya. Sebab itu kita dengan mudahnya boleh mempromosikan program ini melalui Facebook. Anda telah dapat modal balik selepas daftarkan seorang sahaja kawan anda. Jadi jika anda join dengan RM100, anda akan dapat produk yang bernilai ini . Sampai bila kita asyik nak tengok orang putih je jadi jutawan. Oleh itu, marilah kita bersama-sama grab peluang keemasan ini!


9. Ape faedah yang saya dapat kalau join under awak daripada org lain??
• Ok,Saya full time buat progrem ini. Kelebihanya disini saya mempunyai lebih banyak masa untuk membantu anda agar akan berjaya seperti saya. JANGAN LEPASKAN PELUANG INI... DAFTAR SEGERA !!!